U staat op het punt MijnHart-acs.be te verlaten.

U staat op het punt om de site MijnHart-acs.be van AstraZeneca België te verlaten. De links die wij op onze site publiceren worden zorgvuldig gekozen. Evenwel vestigen wij uw aandacht op het feit dat de inhoud, de producten of inlichtingen die zich op de websites van derden bevinden noch het eigendom zijn van, noch gecontroleerd worden door AstraZeneca België. Bijgevolg geven wij geen enkele garantie, nemen geen enkele verantwoordelijkheid op en leggen geen enkele verklaring af over deze derden, hun producten of diensten, de natuur of de inhoud van hun websites en hun beleidsmaatregelen en praktijken inzake bescherming van persoonlijke gegevens.

 

Steungroepen

Vind meer informatie op volgende websites

Stoppen met roken? Stress onder controle krijgen? Je voelt je futloos en wil met iemand praten? Er zijn diensten die je kunnen helpen:

Stoppen met roken

Bezoek www.tabakstop.be of bel gratis 0800/111.00 voor advies of begeleiding door een deskundige tabakoloog. Of download de Tabak-stop app voor coaching on-line.

Minder alcohol drinken

Ga naar www.druglijn.be voor allerlei tips om minder te drinken.

Meer informatie en levensstijladvies
Vind een therapeut

Als je je ongelukkig voelt en het moeilijk vindt om over je gevoelens te praten, kan een therapeut helpen. Vraag je huisarts om je door te verwijzen.