U staat op het punt MijnHart-acs.be te verlaten.

U staat op het punt om de site MijnHart-acs.be van AstraZeneca België te verlaten. De links die wij op onze site publiceren worden zorgvuldig gekozen. Evenwel vestigen wij uw aandacht op het feit dat de inhoud, de producten of inlichtingen die zich op de websites van derden bevinden noch het eigendom zijn van, noch gecontroleerd worden door AstraZeneca België. Bijgevolg geven wij geen enkele garantie, nemen geen enkele verantwoordelijkheid op en leggen geen enkele verklaring af over deze derden, hun producten of diensten, de natuur of de inhoud van hun websites en hun beleidsmaatregelen en praktijken inzake bescherming van persoonlijke gegevens.

 

Gezond koken

Recepten

Dessert met yoghurt en bosbessen

De bosbes is een krokante en smaakvolle vrucht en een waar plezier om te degusteren als het volop seizoen is. Ze is bovendien een gezonde vrucht met ontzettend veel nutritionele kwaliteiten. Ze is ook caloriearm en weegt niet door in het optellen van de energiewaarden. Aarzel dus niet om ervan te genieten.

Met bulgur gevulde tomaten

Gevulde tomaten zijn een echte lekkernij! Hier vind je een recept met een vulling van bulgur. Deze is veel minder rijk dan de traditionele vullingen op basis van gehakt, maar even smaakvol. Nog een voordeel is de kortere kooktijd!

Salade fattouche

Deze salade van krokante groentjes met geroosterd brood komt uit Libanon.