U staat op het punt MijnHart-acs.be te verlaten.

U staat op het punt om de site MijnHart-acs.be van AstraZeneca België te verlaten. De links die wij op onze site publiceren worden zorgvuldig gekozen. Evenwel vestigen wij uw aandacht op het feit dat de inhoud, de producten of inlichtingen die zich op de websites van derden bevinden noch het eigendom zijn van, noch gecontroleerd worden door AstraZeneca België. Bijgevolg geven wij geen enkele garantie, nemen geen enkele verantwoordelijkheid op en leggen geen enkele verklaring af over deze derden, hun producten of diensten, de natuur of de inhoud van hun websites en hun beleidsmaatregelen en praktijken inzake bescherming van persoonlijke gegevens.

 

Gezond denken

Aanbevolen boeken en artikels

  • Volgens een rapport van de Amerikaanse Hartvereniging, zijn hartpatiënten met een positieve ingesteldheid meer gemotiveerd om te oefenen en leven zij langer. Lees hier meer over de studie van Prof. S. Pedersen.

  • Klik hier voor “The Mayo Clinic Guide to stress-free living, een Engelstalig boek van A. Sood over het effect van positief denken en optimisme op je gezondheid.

  • Depressie komt vaker voor bij hartpatiënten. Indien je neerslachtig bent, spreek erover met je arts. Lees er hier meer over.